Följ vår...

Rykte: Nintendo 3DS släpps i december

Nintendo 3DS

Det cirkulerar ett rykte som gör gällande att Nintendo 3DS, Nintendos nästa bärbara konsol, kommer att få en västerländsk release under december månad.

Enligt en källa som CVG har varit i kontakt med kommer Nintendo att börja marknadsföra konsolen i oktober och skicka ut konsoler till butikerna strax före julhandeln rullar igång. Tillgången på konsoler kommer till en början att vara mycket begränsad.

“Early indications to us are that the launch is going to emulate Wii in December,” sade källkan. “We’ve been informed that Nintendo wanted a long run-up to Christmas, but now it’s going to be a close-run thing. We’re not expecting a lot of stock before next year.”

CVG kontaktade Nintendo för en kommentar, som svarade med det sedvanliga ”We don’t comment on rumour or speculation”. Inget oväntat där. Nintendo 3DS avtäcktes på Nintendos E3-konferens förra veckan och förväntas släppas någon gång innan mars 2011.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig