Följ vår...

Reggie: 3DS-designen är inte slutgiltig

Nintendo 3DS

När Nintendo lanserade Nintendo DS i november 2004 hade konsolens inte samma utseende som när den först presenterades sex månader tidigare. Nintendo bestämde sig för att ändra på designen grund av negativ feedback från allmänheten. Kommer samma sak att hända för Nintendo 3DS?

Enligt Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, är det inget vi bör utesluta.

”You know typically, at an E3, our engineers are looking for feedback. You know, we have an army of Nintendo representatives out on our show floor talking to attendees, getting reactions to everything in the device: the depth slider, the buttons, the sliding pad that is, essentially, an analog-type stick.

These are things that we’re looking to get reaction to, including the overall button placement. When we get all that feedback, then we’ll finalize the design.”

Nintendo 3DS avtäcktes på Nintendos presskonferens på E3 förra veckan, och förväntas nå europeiska butiker tidigt nästa år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig