Följ vår...

Okamiden 3DS är inte uteslutet

Okamiden

Motohide Eshiro, producent för Capcoms Nintendo DS-titel Okamiden, har sagt att det långt från omöjligt att det kommer att släppas en uppföljare till titeln till Nintendo 3DS någon gång i framtiden. Förbehållet att Okamiden blir så populärt som företaget hoppas, det vill säga.

”As for as a new Okami title on the 3DS, first of all I want to put all of my efforts into getting Okamiden out and into the public consciousness. I mainly hope the public reaction to Okamiden is good and that fans like it.

Hopefully if the reaction is good enough and fans want to see another game we can look at possibly developing an Okamiden game for the 3DS. We’re certainly not ruling it out.”

Okamiden släpps till Nintendo DS någon gång under 2011. Du hittar bilder av titeln här. Nintendo 3DS förväntas lanseras i Europa tidigt samma år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig