Följ vår...

Vitality Sensor att visas på ”other venues”

Wii Vitality Sensor

Enligt Nintendo of America-chefen Cammie Dunaway är E3-mässan ett ganska ”högljutt och adrenalinfyllt” event. För mycket så för Nintendo Wii-tillbehöret Vitality Sensor, som istället kommer att sparas till en framtida, mer avslappnad tillställning.

“We’re continuing to work on the Vitality Sensor, [and] as we thought about what we wanted to bring to E3, we realized we had a really packed agenda,” sade hon.

“We also thought about the atmosphere at E3 which is noisy and adrenaline-filled, and loud and stressful, and it just didn’t seem like the best environment to introduce a product that’s really about relaxing, so we decided we’d think about other venues that would be more appropriate.”

Satoru Iwata, verkställande direktör för Nintendo, har tidigare sagt att mer information om Wii Vitality Sensor kommer att komma i juli. Det är alltså möjligt att vi kommer att få lite mer kött på benen om tillbehöret inom kort.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig