Följ vår...

Pachter: 3DS kommer att kosta $249-$299

Nintendo 3DS

Michael Pachter, analytiker hos Wedbush Morgan Securities, har sagt att han har fått höra från Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime att deras nästa bärbara konsol, Nintendo 3DS, ”kostar mycket mer att tillverka” än Nintendo DSi. Och Nintendo tänker inte förlora pengar på hårdvaruförsäljningen.

”It could be 300 bucks. It could be. Here’s my intelligence. I got from Reggie – and I love Reggie – it costs a lot more to make than a DSi. Okay? That’s all he would say. He didn’t say it will cost more, he said it will cost a lot more, and then he added, ‘and we don’t intend to lose money on the hardware.’

So they’re getting $169 for a DSi and it costs a lot more, so add 50 or 60 bucks to that. […] $249-$299.”

Det överrensstämmer ganska bra med det pris som Michael Pachters kollegor på analytikerfirman Lazard Capital Markets kom fram till i går. De förväntar sig också att Nintendo 3DS kommer att kosta mellan 249 och 299 dollar.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig