Följ vår...

Rykte: Nintendo 3DS kan spela in 3D-film

Nintendo 3DS

En av de mer omtalade funktionerna i Nintendo 3DS är att man kan ta bilder i 3D och visa upp dem på konsolens skärm. Enligt en programmerare hos den Nintendo-fokuserade studion Nnooo är det dock inte det enda konsolens två ytterkameror kan användas till. Han påstår att man kan använda 3DS till att spela in 3D-film.

“We also saw this tech demo that used the camera which actually recorded 3D, so that was something that Nintendo didn’t confirm, so hopefully they confirm it. But from what I saw, it actually recorded footage in 3D. So that tech demo was really good…”

Rent praktiskt borde det här vara genomförbart med konsolens två kameror, men om Nintendo har fått det att fungera är det underligt att funktionen inte presenterades under företaget E3-konferens. 3D-film är ju minst sagt i ropet just nu.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig