Följ vår...

Miyamoto: Mario-spel på väg till 3DS

Nintendo 3DS

Tidigare den här veckan avslöjade Nintendo att de jobbade på 3DS-titlar i en rad klassiska Nintendo-serier, som Mario Kart, Paper Mario, Star Fox och PilotWings. Något som saknades var dock tillkännagivandet av en ny Mario-plattformare.

Som tur är har Shigeru Miyamoto avslöjat i en intervju att företaget jobbar på en ny Mario-plattformare till Nintendo 3DS; de var bara inte redo att visa upp den på mässan.

“We could’ve very easily done just a quick Mario-based tech demo that would show something like that, but one of the things that I’m always concerned about is showing a Mario gameto people before it’s ready to be shown. So that’s why we held back this time. But now that Super Mario Galaxy 2 is done, we’ll be able to go hard at work on a new Mario game for Nintendo 3DS.

So you can expect to see a Mario game at some point, but you’ll just have to wait a little bit longer.”

Frågan är, vilket slags spel kommer det att vara? Samma stuk som DS-titeln New Super Mario Bros. från 2006, ett nytt spel i stil med Super Mario 64 DS eller möjligtvis en bärbar titel i Super Mario Galaxy-serien?

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig