Följ vår...

Iwata om möjligheten att ladda ner tidningar med 3DS

Nintendo 3DS

Satoru Iwata, verkställande direktör för Nintendo, har i samtal med den japanska dagstidningen Nikkei diskuterat möjligheterna med att låta Nintendo 3DS-ägare ladda ner artiklar och dagstidningar med konsolen.

“As you carry it [the 3DS] with you while out and about, it will seek out and automatically connect with wireless LAN spots, and download information. We’re thinking about functionality where it will automatically acquire newspaper and magazine articles.”

Hideki Konno, mannen ansvarig för Nintendos utvecklingsgrupp 1 och utvecklingen av Nintendo 3DS, nämnde samma funktionalitet i en intervju igår. Att företagets VD nu har diskuterat den med en av Japans största teknikmagasin gör det ännu troligare att den kommer att omsättas i verkligheten.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig