Följ vår...

Sony är ”nöjda” med att 3DS släpps

Under en presentation om 3D-teknologi sade Sonys Mick Hocking att företaget var mycket nöjda över att Nintendo har beslutat sig att släppa deras nästa bärbara konsol, Nintendo 3DS. Sony hoppas att Nintendos satsning kommer att bidra till att få upp allmänhetens ögon för 3D.

“We are very pleased that Nintendo is launching in the field of 3D with its Nintendo 3DS, as this will give the general public a better understanding of 3D and thus democratizing this technology in some way,” sade Hocking.

“It’s certainly a good thing for our products, screens, and PlayStation 3 compatible 3D.”

Både Nintendo och Sony lade stor vikt vid 3D-grafik under den här E3-mässan. Nintendo presenterade deras nästa bärbara konsol, Nintendo 3DS, och Sony tillkännagav att ett flertal av deras kommande titlar kommer att kunna spelas i 3D.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig