Följ vår...

Professor Layton and the Mask of Miracle till 3DS

Level-5:s femte spel i Professor Layton-serien, Professor Layton and the Mask of Miracle, har blivit tillkännagiven som en Nintendo 3DS-titel.

Det kommer att att släppas nästa höst i Japan, och är det andra spelet i den nuvarande triologin, vilket gör det till den femte titeln i serien. Det föregicks av Professor Layton and the Specter’s Flute, som utspelas tre år före det första spelet i serien; Professor Layton and the Curious Village.

Hittills har endast två spel i serien lokaliserats till västvärlden, så vi hoppas att Nintendo bestämmer sig för att släppa det tredje i den första triologin snart så att Professor Layton and the Mask of Miracle kan släppas här också. Du hittar bilder av titeln här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig