Följ vår...

Professor Layton and the Last Time Travel till västvärlden i september

Professor Layton and the Last Time Travel

Level-5 och Nintendo har tillkännagivit att den tredje titeln i den första Professor Layton-triologin, Professor Layton and the Last Time Travel, kommer att släppas i västvärlden i september. Spelet släpptes i Japan i november 2008.

Spelets handling berättar hur Professor Layton får ett brev från sin assistent, Luke – daterat tio år framåt i tiden. I brevet berättar han hur kaos har utbrytit i London. Professorn och Luke måste nu förhindra att det inträffar genom att lösa pusslen och mysterierna i spelet, av vilka det finns över 165 stycken. Som för tidigare spel i serien kommer nya pussel att göras tillgängliga för nedladdning varje vecka.

Professor Layton and the Last Time Travel släpps i staterna den 20 september. Ett europeiskt datum har ännu inte avslöjats, men titlarna i Professor Layton-serien brukar nå bägge regionerna ungefär samtidigt.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig