Följ vår...

Cliff Bleszinski: ”Nintendo is back”

Cliff Bleszinski

Epic Games design director Cliff Bleszinski, aktuell med Xbox 360-titeln Gears of War 3, har höga tankar om Nintendos närvaro på årets E3-mässa i Los Angeles. Han verkar anse att företaget har gjort rätt för sig mot hardcore-publiken.

“[…] I think Nintendo’s back. Nintendo strayed. Nintendo had an affair with everybody’s mom, and now they’ve come back to the marriage of the Mario and the Kirby and the GoldenEye fans.”

”For me that’s good to see, because I dusted off my Wii for Mario Galaxy 2 and I’m hoping to keep the dust off of it.”

Med ett nytt Zelda, ett nytt Kirby, ett nytt Kid Icarus och en ny bärbar konsol är det inte orimligt att påstå att Nintendo har haft sitt starkaste E3 på flera år. För information om vad företaget visade upp på mässan, se den här artikeln.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig