Följ vår...

Sammanfattning: Nintendos E3 2010

Nintendo 3DS

Boy oh boy. Färre siffror och fler spel verkar ha varit ledordet när Nintendo planerade sin presskonferens för E3-mässan 2010. Vi har länge känt till företagets största avslöjanden för mässan, Nintendo 3DS och det nya Zelda-spelet, The Legend of Zelda: Skyward Sword, men även med det bortplockat från ekvationen ställde de till med en sjuhelsikes show.

Ny tillkännagivanden inkluderar Mario Sports Mix, en sportsamling med Mario och hans vänner, Donkey Kong Country Returns, en Retro Studios-signerad remake av SNES-titeln, Kirby’s Epic Yarn, en ny, mysig plattformare med Masahiro Sakurais underskattade karaktär, Kid Icarus: Uprising, den länge efterlängtade uppföljaren till NES-titeln, och en minst sagt redig bunt av titlar till Nintendo 3DS.

Nedan har vi sammanställt en lista över de E3-relaterade artiklar som har publicerats på Nintendo-nyheter.se sedan mässan startade. De mest intressanta är i fet stil.

En kommentar

  1. johan skriver:

    bra e3 visning an ninty, tyckte bara lite synd om myamoto när han demade zelda och det inte funkade så bra, fast man vet ju att kontrollerna kommer att vara grymmt slipade när det släpps.

    men 3ds, snacka om att köpsuget slog till

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig