Följ vår...

Miyamoto: Skyward Sword är snart färdigt

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Förseningar har varit intimt förknippade med Zelda-serien i flera år. Det har nästan blivit en återkommande tradition att varje konsoltitel i serien försenas åtminstone en gång innan den släpps. Kommer The Legend of Zelda: Skyward Sword att möta samma öde?

Under gårdagens paneldiskussion sade Shigeru Miyamoto, seriens skapare, att utvecklingen av The Legend of Zelda: Skyward Sword är i ”the final stretch”, och att dess gameplay är ”very complete”. De behöver fortfarande lägga till ett par grottor. Så när kommer spelet att släppas?

”We’re not entirely confident we’re going to get the game done before the end of the year”, sade Miyamoto.

Vi gillar att han säger ”not entirely confident”. Det finns alltså en möjlighet, om än hur liten, att The Legend of Zelda: Skyward Sword kommer att släppas i år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig