Följ vår...

Därför saknades Wii Vitality Sensor på E3

Wii Vitality Sensor

The Legend of Zelda: Skyward Sword, Nintendo 3DS och ett nytt Donkey Kong-spel från Retro Studios – vi hade en ganska bra uppfattning om vad som skulle dyka upp på Nintendos E3-konferens igår. Något som överraskade med sin frånvaro var dock Wii Vitality Sensor; det handkontrolltillbehör som avtäcktes på förra årets mässa.

Wii Vitality Sensor ansluts till spelarens finger och känner av kroppsegenskaper som temperatur och puls. Vad detta kan användas till är fortfarande osäkert; Nintendo har inte kommit så långt ännu. Man väntade sig att ett par användningsområden skulle avslöjas på gårdagens presskonferens.

Enligt en talesman som Kotaku träffade på E3:s mässgolv passade Wii Vitality Sensor helt enkelt inte in bland de stora tillkännagivandena på presskonferensen. Nintendo 3DS och Zelda-spelet hade stulit uppmärksamheten. Då är frågan: När kommer Nintendo att visa upp Wii Vitality Sensor, och ännu viktigare, när kommer tillbehöret att släppas?

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig