Följ vår...

Därför saknades Pikmin 3 på E3

Pikmin 2

Ännu ett E3, ännu en försäkran från Shigeru Miyamoto att Pikmin 3 är under utveckling – men han är inte redo att visa upp det på mässan riktigt än. Under en diskussionspanel på mässan som anordnades igår sade han att när Pikmin 3 visas vill han ha ”all eyes” på det och inget annat.

Anledningen till att han valde att inte ville visa Pikmin 3 på gårdagens presskonferens var att han vill att folk ska fokusera på det, och det fanns tydligen “other stuff here that may have stolen its thunder”. Men spelet är fortfarande under utveckling.

“Rest assured”, sade Miyamoto, “we are making Pikmin”.

Vi håller tummarna för mer information om Pikmin 3 på Tokyo Game Show i september. Förutsatt att Wii Vitality Sensor inte stjäl dess ”thunder” då, alltså.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig