Följ vår...

Rykte: Retro Studios utvecklar nytt Donkey Kong

Donkey Kong

Retro Studios har med Metroid Prime-serien visat att de kan hantera stora Nintendo-varumärken och anpassa dem för det tjugonde århundradet, och enligt IGN har företagets framgångar uppmuntrat Nintendo att ge dem tillstånd att utveckla en ny titel baserad på Donkey Kong. Mycket mer än så verkar IGN inte veta, men om det stämmer kommer vi med all säkerhet att få veta mer om det under den stundande E3-mässan i Los Angeles.

Utöver Metroid Prime: Trilogy, en kompilering av spelen i Metroid Prime-serien som släpptes förra året, har Retro Studios inte släppt något spel sedan 2007:s Metroid Prime: Corruption. Förhoppningsvis bringar Nintendos kommande E3-presskonferens klarhet i vad studion har ägnat tiden åt.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig