Följ vår...

Pachter: Wii HD ”is not happening”

Michael Pachter, analytiker hos Wedbush Morgan Securities, har i flera år sagt att Nintendo kommer att lansera Wii HD, en ny version av konsolen med bättre hårdvara – trots att Nintendo upprepade gånger har sagt att han har fel. Och nu verkar det som att Michael Pachter kryper till korset.

I det senaste avsnittet av Pachters program på GameTrailers, Pach-Attack, säger analytikern att han inte längre tror att Nintendo kommer att släppa Wii HD.

”I think Wii HD is not happening. I admit it. I was wrong. I think Nintendo just does not agree with me that they need to do something to stave off competition from Sony with the Move, and Microsoft with the Natal.”

Med det sagt tycker Michael Pachter fortfarande att Nintendo bör släppa ett Wii med bättre hårdvara. Om de inte gör det kommer företaget att förlora marknadsandelar till Microsoft och Sony under 2011, menar han.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig