Följ vår...

Rykte: Time Travelers avtäcks på E3 2010

Time Travelers

I april tillkännagav Professor Layton-utvecklarna Level-5 att de jobbade på en ny titel vid namn Time Travelers. Företaget var försiktiga med att lämna ut detaljer om titeln, och valde att inte ens avslöja vilken konsol den kommer att släppas till.

Ett Twitter-inlägg signerat Jiro Ishii, Level-5:s ansvarige för titeln, tyder dock på att mer detaljer om spelet kommer att släppas under E3-mässan nästa vecka. Ishii avslöjade att hans förberedelser för resan till Los Angeles, där mässan anordnas, var färdiga. Med tanke på att Ishii inte har besökt mässan på tio år utgår vi från att han har något att avslöja om titeln.

Akihiro Hino, verkställande direktör för Level-5, har tidigare sagt att titeln kommer att släppas till hårdvara som inte har lanserats ännu. Nintendo 3DS? Förmodligen. Med tanke på Nintendos och Level-5:s mångåriga, lukrativa samarbete skulle jag inte bli förvånad om titeln avtäcks under Nintendos presskonferens.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig