Följ vår...

Rykte: Animal Crossing 3DS avtäcks på E3

Animal Crossing

Vi har vetat i flera månader att Nintendo kommer att avtäcka deras nästa bärbara konsol, Nintendo 3DS, på E3-mässan den 15-17 juni. Något vi dock inte vet är vilka titlar företaget kommer att visa upp. Enligt nya rykten kommer en av dem att vara en Nintendo 3DS-anpassad titel i Animal Crossing-serien.

Nintendo ska ha visat titeln för utgivare för att få dem intresserade av tekniken i 3DS, och valde senare att vidareutveckla teknikdemot till en komplett titel. Med tanke på att den senaste DS-titeln i serien – Animal Crossing: Wild World – har sålts i nästan tio miljoner exemplar är det förmodligen inte en dum idé.

Nintendos E3-presskonferens rullar igång den 15 juni. Missa inte.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig