Följ vår...

Rykte: Utgivare får avslöja 3DS-spel på E3

Enda sedan Nintendo först avslöjade deras nästa bärbara konsol, Nintendo 3DS, i ett oväntat pressmeddelande har vi vetat att konsolen, tillsammans med en bunt förstapartstitlar, ska avtäckas på E3-mässan som börjar nästa vecka. Men tredjepartstitlarna då? Enligt speltidningen Game Informer har spelföretag fått höra av Nintendo att de kan börja avtäcka sina Nintendo 3DS-projekt på E3.

Baserat på tidigare rykten hade vissa utvecklare fått tag på utvecklarenheter av konsolen redan i slutet av förra året, vilket förhoppningsvis innebär att ett par titlar utöver Nintendos egna kommer att få se dagens ljus innan E3-mässan är över. Förutsatt att det här stämmer, alltså.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig