Följ vår...

Rykte: Nintendo har en överraskning för E3

I det senaste numret av Game Informer rapporterar tidningen att Nintendo har sparat en överraskning till sin presskonferens på E3-mässan, som rullar igång på tisdag nästa vecka.

“Rumor also has it that Nintendo’s stocking a surprise for its E3 presentation. We’ve heard about the 3DS and some sites report that the next major Zelda game is confirmed — so what else could it possibly be? A new Star Fox?”

Det här är egentligen inte ett rykte. Faktum är, vi skulle bli ganska besvikna om Nintendo bara hade med sig en överraskning till mässan. Med det sagt har Miyamoto pratat en hel del om möjligheterna med ett nytt Star Fox-spel på sistone, och Pikmin 3 har också varit på tapeten – i februari sade han att det spelets utveckling var ”well underway”.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig