Följ vår...

Nintendo 3DS är ”cool”, säger EA:s VD

John Riccitiello

John Riccitiello, Electronic Arts verkställande direktör, har berättat för IndustryGamers att Nintendos nästa bärbara konsol, 3DS, är ”cool”. Han har tydligen sett konsolen in action, men då han har undertecknat ett sekretessavtal kan han inte gå in på detaljer.

“It’s like one of these things here where with Nintendo where you’ve got to be very careful here because they’ve got a lot to say at E3,” sade Riccitello, “and I want to be careful to not accidentally transgress an NDA. I will tell you, I’ve seen it; it’s cool.”

Han sade också att han är mycket nöjd med Electronic Arts lineup för resten av 2010, och fortsatte med att avslöja att han har sett ett av företagets 3D-titlar för räkenskapsåret 2012.

Nintendo avtäcker Nintendo 3DS på sin E3-presskonferens på tisdag nästa vecka.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig