Följ vår...

Kingdom Hearts Re:coded tillkännagivet

Square Enix har tillkännagivit via ett tråkigt detaljfattigt pressmeddelande att en ny Kingdom Hearts-titel vid namn Kingdom Hearts Re:coded är på väg till Nintendo DS. Spelet är en Nintendo DS-remake/lokalisering av en serie av mobilspel som släpptes i Japan mellan november 2008 och januari 2010.

Kingdom Hearts Re:coded utspelas efter handlingen i PlayStation 2-titeln Kingdom Hearts II. Benjamin Syrsa tittar i den dagbok som han antecknade i under sitt senaste äventyr med Sora, och upptäcker en anteckning som han inte har skrivit. Så hur hamnade den i hans dagbok? Kung Musse bestämmer sig för att ge sig in i dagboken för att ta reda på det.

Enligt den lista Square Enix publicerade tidigare idag kommer vi att få se mer av Kingdom Hearts Re:coded på E3-mässan, som rullar igång tisdagen den 15 juni.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig