Följ vår...

Här är 2K Games lineup för E3 2010

Carnival Games

2K Games har följt Segas, Capcoms och LucasArts exempel genom att publicera en lista över vilka titlar de kommer att plocka med sig till E3-mässan. Förhoppningsvis kommer vi att få se de Wii-exklusiva 2K11-titlarna för första gången.

  • Mafia II (PC/PS3/360)
  • Sid Meier’s Civilization V (PC)
  • Spec Ops: The Line (PC/PS3/360)
  • XCOM (PC/PS3/360)
  • NHL 2K11 (Wii)
  • NBA 2K11 (Wii)
  • New Carnival Games (Wii)
  • Nickeloden Fit (Wii)

Vi håller tummarna för att företaget har laddat upp för ett par överraskningar också. E3-mässan rullar igång nästa tisdag, men ett flertal företag tjuvstartar på måndagen med presskonferenser och nya tillkännagivanden. Håll koll på Nintendo-nyheter.se för senaste nytt.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig