Följ vår...

Ny information om Star Wars: The Force Unleashed II Wii

Star Wars: The Force Unleashed II

Ny information om Nintendo Wii-versionen av LucasArts kommande actiontitel Star Wars: The Force Unleashed II har publicerats i det senaste numret av Nintendo Power. Wii-versionen utvecklas av Red Fly Studios (Mushroom Men: The Spore Wars), och en DS-version är också under utveckling.

Star Wars: The Force Unleashed II börjar med att Darth Vader har skapat en klon av Starkiller, huvudkaraktären i föregångaren. Klonen har dock kvar delar av Starkillers ursprungliga minne och vet att Darth Vader kommer att förräda honom, så han flyr från sin cell på planeten Kamino och börjar söka efter Jedi-generalen Rahm Kota.

Spelet kommer att ha en ny fightingstil med dubbla ljussvärd och nya krafter, bland vilka namnkunniga säkert kommer att känna igen Jedi Mind Trick; en kraft som gör att fienderna attackerar varandra.

Något som inte nämns i artikeln är huruvida spelet kommer att ha stöd för Wii Motion Plus eller inte. Förhoppningsvis får vi i klarhet i den saken inom kort. Star Wars: The Force Unleashed II släpps i oktober.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig