Följ vår...

Pachter förutspår dålig GoldenEye Wii-försäljning

Michael Pachter, analytiker hos Wedbush Morgan Securities, har i samtal med CVG förutspått att försäljningen av Activisions mycket omtalade – men ännu ej tillkännagivna – Nintendo Wii-titel baserad på Rares Nintendo 64-titel GoldenEye 007 kommer att vara nedslående. Han tycker inte att Nintendo Wii är rätt konsol för titeln.

“Given the track record of ‘hardcore’ Wii exclusives, I would bet that sales are underwhelming. It’s a funny thought to resurrect a 10 year-old brand – maybe longer – and keep it a Nintendo exclusive. It is unlike Activision to do an exclusive, and I am particularly surprised that they would do it with Goldeneye.

I completely agree that most of the original audience is pretty hardcore, and think a Rare game on the 360 would have a better chance. Perhaps this is all due to the James Bond license, but… a Wii exclusive is odd.”

Om titeln är äkta – vilket allt tyder på att den är – kan vi räkna med att den tillkännages under E3-mässan, som arrangeras i Los Angeles mellan den 15 och 17 juni.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig