Följ vår...

Här är nya Guitar Hero-gitarren

Guitar Hero: Warriors of Rock

Activision har avtäckt den nya serie av gitarrer som kommer att lanseras samtidigt som höstens kommande Guitar Hero: Warriors of Rock. De kommer endast att ha halsknappar och fretboard; den rörelsekänsliga styrplatta som ingick i Guitar Hero: World Tour-gitarren är alltså borta.

Den största nyheten är dock att gitarrens utseende kan förändras. Gitarrens stomme är alltid densamma, men dess sidor kommer att kunna bytas ut mot nya designer. Ett utbud av olika designer kommer att finnas till salu i butiker. Förhoppningsvis innebär det här att vi inte kommer att behöva köpa en ny plastgitarr varje gång det släpps ett nytt Guitar Hero-spel i framtiden.

Känner du att du redan har fullt tillräckligt många plastgitarrer i vardagsrummet redan nu är Guitar Hero: Warriors of Rock bakåtkompitabelt med tidigare gitarrer i serien.

Guitar Hero: Warriors of Rock släpps till PlayStation 3, Xbox 360 och Nintendo Wii i september.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig