Följ vår...

Här är Capcoms lineup för E3 2010

Capcom

Capcom har följt Segas exempel och publicerat en lista över de titlar som de kommer att visa upp på E3 2010; spelmässan i Los Angeles som rullar igång den 15 juni. Och precis som Sega har Capcom ett par titlar på väg till Nintendos konsoler.

  • Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds (PS3/360)
  • Ōkamiden (DS)
  • Bionic Commando Rearmed 2 (PS3/360)
  • Sengoku BASARA: Samurai Heroes (PS3/Wii)
  • Ghost Trick: Phantom Detective (DS)
  • Dead Rising 2 (PS3/360)
  • Dead Rising 2: CASE ZERO (PS3/360)
  • MotoGP 09/10 (PS3/360)

Capcom skrev även att de har ett par ess kvar i rockärmen, vilket förhoppningsvis innebär ett par nya, spännande tillkännagivanden under mässan. Ett av dem är tydligen ett riktigt ”bombshell”. Vi kan inte vänta.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig