Följ vår...

Därför förutspår Pachter ett Wii HD

Michael Pachter

Michael Pachter, analytiker hos Wedbush Morgan och återkommande gäst hos GameTrailers, har i flera år förutspått att Nintendo kommer att släppa Wii HD; en ny Wii-modell med kapacitet att visa högupplöst grafik. Nintendo har vid upprepade tillfällen sagt att de inte har några sådana planer, och att HD på egen hand inte är tillräckligt för att motivera en ny Wii-modell.

I det senaste avsnittet av GameTrailers-programmet PachAttack förklarar Michael Pachter varför han tycker att Nintendo bör släppa en Wii HD.

“…So I always thought Nintendo would respond to Natal and PS3 plus Move by having Wii HD ready when those two things launched. I’ve been wrong consistently and the reason I’ve been wrong is Nintendo doesn’t see the world the way I do. So the answer to your question why do I think it? Because it’s logical.

The answer to your question, why hasn’t Nintendo done it? Because they don’t think it’s logical. And I don’t want to get in their heads, they are great business people, they run their company well, my view is this is something they should do.”

Pachter sade även att han tror att Wii kommer att förlora delar av sin marknadsandel när PlayStation 3 och Xbox 360-bundlar med konsolernas respektive rörelsekontroller börjar sjunka i pris.

En kommentar

  1. moran skriver:

    jag tycker att ni kan göra lika bra eller bättre kvalite som ps3

    och att ni gör 3d till wii som det ska vara på 3ds när den kommer

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig