Följ vår...

Nytt Kingdom Hearts-spel avtäcks på E3

Kingdom Hearts II

Tetsuya Nomura, skaparen av Kingdom Hearts-serien, har släppt en liten bomb i samtal med speltidningen Game Informer: en ny Kingdom Hearts-serien kommer att avtäckas under E3-mässan näst-nästa vecka.

Sammanlagt kommer två nya titlar i serien att tillkännages under det här året, berättade Nomura. Så nog måste en av dem vara Kingdom Hearts III? Nope. Tetsuya Nomura påpekade att han inte har tillkännagivit någon uppföljare till Kingdom Hearts II ännu, och för att inte lämna kvar något tvivel alls sade han att spelen var “two titles other then III”.

Spelet som avtäcks på E3 bör ses som “something for the North American fans”, fortsatte Nomura, som dessutom avslöjade att det kommer att släppas till antingen PlayStation Portable eller Nintendo DS. Vi håller tummarna för det senare.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig