Följ vår...

Rykte: Nya GoldenEye till Wii i november

En källa nära till Activision har berättat för Eurogamer att utgivaren jobbar på ett nytt GoldenEye 007-spel till Nintendo Wii och DS, och att det kommer att släppas någon gång i november. Titeln ”kan vara” en remake av Rare:s James Bond-spel till Nintendo 64 från 1997.

Nyheten kommer dagen efter att någon skickade en bunt bilder till GoNintendo som tyder på att en ny GoldenEye-titel är på väg till Nintendos konsol. Den källan nämnde dock inte något om en Nintendo DS-version.

Eurogamers källa uppgav även att Activision planerar att avtäcka spelet på E3-mässan näst-nästa vecka, och att det utvecklas av studiorna Eurocom (Vancouver 2010) och n-Space (Marvel Ultimate Alliance 2: Fusion). Activision har valt att inte kommentera ryktet.

Mer information på E3, alltså. Bilden är från Nintendo 64-titeln GoldenEye 007.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig