Följ vår...

Rykte: Dead Space: Extraction till XBLA och PSN

För några månader sedan läckte en Elecronic Arts-enkät i vilken företaget undersökte huruvida konsumenter skulle vara intresserade av en version av Nintendo Wii-titeln Dead Space: Extraction till Xbox Live Arcade och PlayStation Network. Enligt en användare på forumet NeoGAF har EA nu inofficiellt avslöjat att arbetet på sådana versioner har påbörjats, och att de kommer att släppas senare i år.

Förutsatt att uppgifterna i Electronic Arts enkät fortfarande är aktuella – och förutsatt att det här inte är struntprat – kommer spelet att ha en prislapp på 14,99 dollar och ha stöd för respektive konsols rörelsekontroll, PlayStation Move och Project Natal. Att Visceral Games, Dead Space: Extractions utvecklare, tidigare har uttryckt intresse för ett sådant här upplägg pekar på att ryktet skulle kunna stämma.

Dead Space 2 släpps till Xbox 360, PlayStation 3 och PC tidigt 2011.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig