Följ vår...

Rykte: Ny GoldenEye-titel på väg till Wii

Någon har skickat en bunt bilder till GoNintendo (via Nintendo Everything) som antyder att en remake av Rare:s Nintendo 64-förstapersonsskjutare GoldenEye är under utveckling till Nintendo Wii. Bilderna ska enligt sidans källa härstamma från någon slags enkät och spelet ska utvecklas av Eurocom, som bland annat har Vancouver 2010 och G-Force på meritlistan.

Ett citat från ett dokument som ingick i bilderna följer:

GoldenEye for Nintendo 64 was a game that redefined a genre. Now, after 13 years of gaming innovation, the legend is re-imagined. Developed from the ground up for the Wii, GoldenEye takes advantage of the latest technology to deliver the same intense experience with today’s graphics and physics.

Dokumentet uppger även att originaltitelns huvudkaraktär Pierce Brosnan har ersatts med de nya filmernas Bond-skådis Daniel Craig, och att spelet kommer att erbjuda originalets lokala splitscreen-multiplayerläge för fyra spelare samt ett nytt online-multiplayerläge för upp till åtta spelare.

Det här skulle kunna vara antingen ett mycket ambitiöst skämt, eller en marknadsföringsploj från Activision, eller en ovanligt stor läcka. Förhoppningsvis får vi veta vad inom kort.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig