Följ vår...

Pokémon Black/White har fått släppdatum

Pokémon Black och White

Nintendo har tillkännagivit att Pokémon Black och Pokémon White kommer att släppas i Sverige våren 2010.

Den senaste spelduon i rollspelsserien utlovar bättre grafik, mer intensiva strider, realistiska städer, Pokémon Centers kombinerade med butiker och möjligheten att zooma in under striderna. Nintendo har höga förväntningar på titeln.

“Pokemon is a true worldwide franchise with legions of fans in every corner of the globe,” sade Nintendo of Americas Cammie Dunaway. “We know these fans will be thrilled to discover this new generation of Pokemon next year.”

Med tanke på att spelen i serien har sålts i sammanlagt över 200 miljoner exemplar hade vi inte väntat oss annat. Du hittar en gameplay-film från Pokémon Black och Pokémon White här och en bunt nysläppta bilder här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig