Följ vår...

Online co-op i Call of Duty: Black Ops Wii

Cubed3 har publicerat en förhandstitt av Wii-versionen av Treyarchs kommande förstapersonsskjutare Call of Duty: Black Ops, och den innehåller en hel del tidigare okänd information om spelet.

Nintendo Wii-versionen utvecklas av ett separat team och har byggts upp för konsolen från grunden, men kommer att försöka erbjuda samma upplevelse som storasyskonen på Xbox 360 och PlayStation 3. Ett steg i det är att spelet kommer att innehålla online co-op; en funktion som har saknats i tidigare Call of Duty-spel till konsolen.

Call of Duty: Black Ops utspelas under kalla kriget, och låter spelaren ta kontroll över Black Ops – soldater som inte existerar på papperet och strider långt bakom fiendens linjer. Det släpps i slutet av året. Bilden är från Xbox 360- och PlayStation 3-versionen av spelet.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig