Följ vår...

Guitar Hero: Warriors of Rock avslöjat

Guitar Hero: Warriors of Rock Wii

Nintendo Power har avslöjat att Guitar Hero: Warriors of Rock är på väg till Xbox 360, PlayStation 3 och Nintendo Wii. I det sjätte riktiga spelet i serien har Neversoft bestämt sig för att hoppa över ”sex and drugs”-aspekten, vilket lämnar ren och skär rock ‘n’ roll.

“All of the cool features and things we did in GH5 – the level of polish – [are] still there. Party Play still exists. The ability to play with any instrument combination – all that stuff is still in the game. But what we strove to do here is hand-pick all the songs… We wanted to focus first and foremost on shredding kind of rock,” sade projektchefen Brian Bright.

Genom detta ska spelets estetik vara helt annorlunda jämfört med föregångarna. Mindre glitter och glamour, mer heavy metal-omslag. Spelets handling kretsar kring en strid mellan The Beast och rockens halvgud, och kommer att berättas av Gene Simmons – före-detta huvudgitarrist basist i rockbandet KISS.

“The Beast defeats the demigod of rock, and the demigod of rock is entombed in stone, and his legendary guitar is banished. [The guitar] is the source of his power. And so you are going through and assembling an army of warriors to be able to defeat the Beast,” förklarade Bright.

Bilden högst upp i artikeln är på Nintendo Wii-versionen av spelet. Mer information bör offentliggöras inom kort.

En kommentar

  1. johan skriver:

    Gene Simmons är/var bassist i kiss.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig