Följ vår...

Sonic Colours tillkännagivet till Wii och DS

Sega har precis tillkännagivit Sonic Colours, ett helt nytt Sonic-spel som kommer att släppas exklusivt till Wii och Nintendo DS.

Sonic Colours utspelas i rymden, där Dr Eggman – seriens antagonist – har öppnat en intergalaktisk temapark. Det visar sig snart att Dr Eggman använder mystiska krafter från varelser som kallas wisps till att begå onda gärningar. Som man kan förvänta sig är det upp till Sonic att sätta stopp för honom.

”A unique playground has been seen orbiting the planet of Sonic the Hedgehog. Some rumors speak of an alien race called wisps, with a rare colored energy, which is now imprisoned here, by the evil Dr. Eggman. Sonic, once arrived on the planet’s entertainment, you can use immediately made aware of this rare power to help colored wisps in the escape.”

Wisps förekommer i ett antal olika färger, och varje färg ger Sonic en speciell förmåga – därav undertiteln Colours. Spelet kommer att använda samma motor som Nintendo Wii-versionen av Sonic Unleashed från 2008. Du hittar de första promobilderna för spelet nedan.

Sonic Colours släpps i slutet av året.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig