Följ vår...

The Guardian ger No More Heroes 2 2/5

Den brittiska dagstidningen The Guardian har precis gett konsensus ett slag över ansiktet genom att ge Grasshopper Interactives No More Heroes 2: Desperate Struggle 2/5 i betyg. Spelet har för tillfället ett snittbetyg på 85 procent hos Metacritic.

The Guardian motiverar betyget på följande sätt:

”Saddest thing is that even the violence, the game’s USP, feels fairly mundane after a while. Ironically, the inclusion of the mini-games almost serves to shoot No More Heroes in the foot – demonstrating that all the blood, spit and polish in the world may get you so far, but ultimately it’s the playability that’ll kill you.”

No More Heroes 2: Desperate Struggle släpps i Europa på fredag, och det verkar som att det kan bli det sista spelet i serien – Grasshoppers verkställande direktör Goichi Suda sade nyligen att de inte har några planer på No More Heroes 3.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig