Följ vår...

Super Mario Galaxy 2 får 10/10 av IGN

Super Mario Galaxy 2

Den amerikanska spelsidan IGN har precis publicerat sin recension av Super Mario Galaxy 2, och i den ger de spelet tio av tio – vilket gör Super Mario Galaxy 2 till det 29:e spelet att ha fått full pott av IGN. Ett utdrag från recensionen följer.

“I think the one thing you should take away from this review: Super Mario Galaxy 2 wholly exceeded my expectations. Leading up to the game’s release I hadn’t expected much more than simply ‘more of the same.’ I loved the original Super Mario Galaxy, but the company would have to do something pretty special to really ‘wow’ me. Consider me ‘wowed.’”

Du hittar dessutom IGN:s videorecension av spelet i slutet av artikeln. Super Mario Galaxy 2 släpps nu på söndag i USA, och recensionsembargot för övriga amerikanska publikationer lyfts på måndag morgon. Vi i Europa får vänta till den 11 juni innan vi kan ta del av den italienske rörmokarens senaste äventyr.

En kommentar

  1. johan skriver:

    Jäklar, vad mäktigt!

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig