Följ vår...

Sonic 4 försenas till senare halvan av 2010

Sonic The Hedgehog 4

SEGA planerar inte längre att släppa Sonic The Hedgehog 4: Episode 1 till WiiWare, PlayStation Network och Xbox Live Arcade den här sommaren. Företaget tillkännagav igår att spelet har försenats till 2010:s senare halvår.

Anledningen till förseningen förklaras på följande vis i ett blogginlägg på SEGA Europe-bloggen:

”The additional time will allow the Development Team to focus on ensuring overall high-quality throughout the game by continuing to tune, balance, and maintain the kind of polish that an important title like this demands, and ultimately providing fans with an unrivalled classic Sonic feel.”

SEGA försökte väga upp de tråkiga nyheterna genom att samtidigt avslöja att Sonic The Hedgehog 4 även kommer att släppas till iPhone och iPod Touch. Du kan se en film av den versionen av spelet på Sonic Stadium.

En kommentar

  1. Erik skriver:

    Förbannat också…

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig