Följ vår...

Matsubara: Hardcore-spelare är mer öppna mot 3DS

Kenji Matsubara, verkställande direktör för Tecmo Koei, har sagt att Nintendo 3DS och 3D-spel kommer att tilltala hardcore-spelare i högre grad än casual-publiken. Uttalandet gjordes i en intervju med den japanska tidningen Nikkei.

“3D games don’t have a sales record yet, so I don’t know,” sade Matsubara. “However, I suspect it will be more accepted by core gamers rather than casual players.“

”When you bring something new to the market, the core player group first finds it interesting, and then it expands from there,“ förklarade han. ”I believe current DS core gamers who like new things and core gamers who don’t have a DS will be the first to jump in. After that, it will be up to the content.”

Huruvida Nintendo 3DS kommer att falla hardcore-spelarna på läpparna är svårt att säga i dagsläget, men med E3-mässan runt hörnet kan vi räkna med att bli varse inom kort.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig