Följ vår...

Nintendo tillkännager samarbete med American Heart Association

Igår kväll kallade Nintendo och American Heart Association till presskonferens i New York för att tillkännage att samarbete. I framtiden kommer varje Nintendo Wii-paket som säljs i USA att ha hälosorganisationens logotyp stämplad på framsidan. De nya paketen är det första steget i ett ”strategiskt samarbete” mellan organisationerna, som avser att uppmuntra människor till att vara fysiskt aktiva när de spelar.

Det här innebär att samarbetet mellan Nintendo och American Heart Association inte har något att göra med Wii Vitality Sensor, som vi förutspådde i ett inlägg i förrgår. Inte ännu, åtminstone. Tillbehöret förväntas visas upp på E3 2010, som arrangeras i mitten av nästa månad.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig