Följ vår...

Super Scribblenauts tillkännagivet

Scribblenauts

Warner Brothers har tillkännagivit 5th Cells pusselplattformare Super Scribblenauts; uppföljaren till förra årets Scribblenauts. Super Scribblenauts var tidigare känd under arbetsnamnet Scribblenauts 2.

Super Scribblenauts kommer att erbjuda spelare förbättrade kontroller och möjligheten att modifiera de projekt man frammanar för att lösa banorna i spelet. Skriv ”rosa get”, så trollar spelet (i teorin) fram en rosa get som man kan använda till att lösa banan. Vad man nu ska använda en rosa get till. Som i föregångaren ska man hjälpa spelarkaraktären Maxwell att samla in stjärnor.

Super Scribblenauts släpps till Nintendo DS i höst. Du hittar bilder på spelet här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig