Följ vår...

Nintendo och American Heart Association gör tillkännagivande den 17 maj

Wii Vitality Sensor

Den ideella hälosorganisationen American Heart Association och Nintendo har skickat ut ett pressmeddelande i vilket de berättar att de båda organisationerna kommer att göra ett gemensamt tillkännagivande i New York den 17 maj.

Varför det här är intressant? Jo, den enda Nintendo-produkten vi kan komma på som skulla kunna vara intressant för en organisation som American Heart Association är Wii Vitality Sensor; ett tillbehör som Nintendo har hållit tyst om sedan det tillkännagavs på E3 förra året. Nintendo har tidigare lovat att mer information kommer att komma på E3 2010 i mitten av juni. Är organisationernas tillkännagivande relaterat till Wii Vitality Sensor? På måndag vet vi.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig