Följ vår...

Nintendo nöjda med spelförsäljningen i USA under april

Nintendo har kommenterat försäljningssiffrorna från april månad i USA som NPD Group publicerade igår kväll, och de verkar vara mycket nöjda med att Nintendo DS plockar förstaplatsen. Nintendo DS och Nintendo Wii stod för drygt 60 procent av den totala konsolförsäljningen i USA under månaden, och sex av månadens tio mest sålda titlar var till något av Nintendos system.

“Consumers recognize the unprecedented combination of value and fun offered by Nintendo game systems,” sade Nintendo of Americas Cammie Dunaway, “but including even more hardware and software with every Wii system should drive consumer interest even higher.”

Med lanseringen av två nya konsolpaket i USA, ett svart och ett vitt, bägge med Wii MotionPlus och Wii Sports Resort, förväntar sig Nintendo ännu högre Wii-försäljning i USA under maj månad.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig