Följ vår...

Analytiker: Nintendo att sälja 5 milj. 3DS innan mars 2011

Jesse Divnich, analytiker hos EEDAR, har i samtal med IndustryGamers förutspått att Nintendo kommer att sälja över fem miljoner exemplar av deras kommande bärbara konsol Nintendo 3DS innan mars 2011. Han tror också att konsolen kommer att släppas i två regioner innan november.

“According to their expected Nintendo DS and 3DS sales (they combine both sales into one category) our estimates indicate that Nintendo is expecting the 3DS to sell 5 million units by March 2011,” sade han.

“Given historical sales of the Nintendo DS, which coincidently sold 5 million units through March 2005, Nintendo is likely to announce that the 3DS will be available in at least two regions beginning in November 2010.”

Divnich tillade att han trodde att Nintendo inte kommer att börja prata om konsolens pris innan Tokyo Game Show, som hålls i mitten av september. Nintendo DS-arvtagaren låter spelare uppleva 3D-spel utan att kräva att man använder 3D-glasögon. 3DS kommer att avtäckas och finnas spelbar på E3 2010 i mitten av juni.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig