Följ vår...

Iwata: Nintendo har mer mjukvara att tillkännage för det här räkenskapsåret

Under en frågesession med investerare förra veckan sade Satoru Iwata, Nintendos verkställande direktör, att företaget ännu inte har tillkännagivit alla titlar som kommer att släppas under det här räkenskapsåret (som slutar den sista mars).

“We have not announced all the software that are going to be launched within this fiscal year, and will make further relevant announcements in the future, so it is not true that we are limiting the software developments for Wii now.”

Mässan E3 2010 rullar igång om ganska precis en månad. Vi kan nog räkna med att en del av deras ännu otillkännagivna titlar kommer att avtäckas där. Om du vill veta mer om vad som diskuterades under frågesessionen kan du läsa ett översatt protokoll här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig