Följ vår...

Call of Duty: Black Ops kommer till Wii

USA Today publicerade nyligen en förhandstitt av Call of Duty: Black Ops, i vilken de hävdade att Treyarchs förstapersonsskjutare utöver Xbox 360, PlayStation 3 och PC även kommer att släppas till Nintendo Wii. Trots att saker och ting har pekat på motsatsen har Activision nu bekräftat att Call of Duty: Black Ops mycket riktigt kommer att släppas till Nintendos stationära.

“Black Ops will be available on all four platforms, PS3, X360, PC and Wii, on 9th November.”

Med tanke på att Call of Duty: Modern Warfare: Reflex mottogs positivt (av både kritiker och konsumenter, för en gångs skull) och att Treyarch har erfarenhet av att utveckla spel till Nintendo Wii är tillkännagivandet ändå inte helt överraskande. Vi håller ögonen öppna efter mer information.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig