Följ vår...

Wii Party avslöjat av Nintendo

Wii Sports, Wii Play, Wii Fit – Nintendos serie av Wii [något]-spel kommer inom kort att få sällskap av en titeln vid namn Wii Party. Det avslöjade Satoru Iwata, företagets verkställande direktör, under ett möte med investerare tidigare den här veckan.

Som i tidigare spel i serien kommer man att spela som sin Mii.

“As you know, ‘Wii something’ are the titles that we use only with software that Nintendo has developed exclusively for Wii with the aim to make them marquee titles for Wii,” sade Iwata vid mötet. “We are developing this game with the aim to make it a marquee party game for Wii.”

“We are developing it with the intent that every Wii player will be able to find a game that can be enjoyed. In a game play mode called ‘Living Party,’ there are unique game play only available with the Wii Remote.”

Inget releasedatum ännu, men det kommer att släppas innan april 2011. Räkna med mer information på E3 2010-mässan.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig